Jeugdvereniging Levi

Gemeente Pniël heeft een leuke jeugdvereniging met de naam Levi. De groep bestaat uit zo’n 10 a 15 jongeren van 16 tot ongeveer 21 jaar. Eens in de drie weken komen we bij elkaar na de middag- of avonddienst. We eten dan eerst gezellig met elkaar, waarna één of twee jongeren een korte inleiding houden.

De onderwerpen bedenken we met elkaar en sluiten zo aan op de leefwereld van de jongeren. Deze winter zijn dit onderwerpen naar aanleiding van het thema 'Zijt dan navolgers Gods'. Na de inleiding wordt er met elkaar nagedacht en gesproken over het thema. Er is dan een open sfeer om bij elkaar door te vragen en persoonlijke dingen te delen.

Naast de ontmoetingen op zondag hebben we regelmatig ook andere activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn met elkaar uit eten gaan, bowlen, schaatsen en volleyballen. Meestal gaan we één keer per seizoen een weekend met elkaar weg, heel erg gezellig maar bovenal leerzaam en opbouwend.

In 2011 zijn we als JV met elkaar in Slowakije geweest voor een hulpproject. Hier willen we in mei 2014 een vervolg aan gaan geven. Daarom zijn we hard bezig zo veel mogelijk geld op te halen.

Ben je tussen de 16 en 21 jaar? Voel je dan welkom om deel uit te maken van onze groep! Namens de leiding; Marjolein Burggraaf, Teus de Jong en Arjon van der Laan.

Groet namens Levi,

Teus de Jong