Welkom op de blog over de werkvakantie 2018

Beste bezoeker,

Fijn dat u/jij meer wilt weten over ons project naar Borda, in Slowakije! Komende zomer hopen we een week naar Slowakije te gaan om daar een bijdrage te leveren aan het opzetten van een kamphuis. Dit kamphuis is een waardevolle plek voor kinderen om even een tijdje uit de sleur van alle dag te komen.
We hopen dat je geniet van onze updates, en als je een actie tegen komt waar je graag aan zou willen bijdragen, of vragen hebt, laat het ons vooral weten!

Op deze blog leest u over het project in Borda, Slowakije. Algemene vragen over dit project kunt u mailen naar werkvakantie@hhgstolwijk.nl

 

Overzicht blog-posts:

Update (2): Foto's

Gepost door bbremmer op juli 24, 2018

banner-taartenactie.jpgOndertussen zijn de Borda-gangers gearriveerd op bestemming en kunnen ze aan de slag. Foto's van het reizen, klussen en gezellig samenzijn kunt u hier bekijken.


Update: Pannenkoekenmaaltijd en sing-in

Gepost door bbremmer op juni 25, 2018

pannenkoeken.pngVrijdag 18 mei hebben we genoten van een heerlijke pannenkoekenmaaltijd! Voor deze avond kon iedereen zelf beslissen hoeveel hij ervoor wilde geven, en waren er verschillende verkoopkraampjes te vinden.


Kruidenmixen

Gepost door bbremmer op maart 19, 2018

banner-kruidenmix.jpgOok Jacob en Rinske Meijer steken graag de handen uit de mouwen. Zij maken supergezonde kruidenmixen op aanvraag. Zonder E-nummer en met zo min mogelijk zout.


Taartenactie

Gepost door bbremmer op maart 16, 2018

banner-taartenactie.jpgOm het project Borda te steunen is een taartenactie opgezet. Gerda Slingerland en haar dochter Anna uit Berkenwoude hebben aangeboden de taarten te willen bakken. Dit doen ze graag en kunnen dit ook ontzettend goed!


Introductie project Borda

Gepost door bbremmer op maart 16, 2018

marianne.jpgMarianna en Lubo uit Slowakije zijn een project gestart waar wij als gemeente aan willen bijdragen. Samen met nog twee andere stellen hebben ze een kamphuis gekocht en zijn ze er mee aan de slag gegaan. Marianna en Lubo zijn predikant en longarts naast de werkzaamheden die ze voor het gebouw verrichten.